Llull

El nostre client estava buscant un immoble, no només per viure-hi sinó també per una alta rendibilitat. Sabien Thay, en alguna etapa voldria llogar-lo fora. El més important és que la casa hauria d’evocar la inspiració ja que la intenció era convertir-la en l’espai obert artístic de la seva família.

Una cosa també va ser clara per a la família-que volien que estigués en el cor creatiu de la ciutat: Poblenou.

L’equip de Ahead va arribar a treballar i va trobar un lloc extraordinari, que va concedir a la família tots els seus desitjos. Al cor del Poblenou trobem un espai lluminós amb claredat natural i totalment versàtil per a satisfer les necessitats de la creativitat de la família

La nova llar, de 180m2, es va dispersar en un antic taller industrial, amb grans finestrals que van convertir l’espai en un entorn diàfan. A més, l’estil industrial d’aquesta antiga fàbrica es va reflectir en els ascensors i s’escapa del foc, cosa que s’assembla a un loft de Brooklyn.

Finalment, en col·laboració amb Jordi & Sky arquitectes i estudi d’interiorisme es van dedicar a personalitzar l’espai tal com volien, de la mà de l’equip de Ahead.

Avui en dia la família gaudeix de la seva àmplia conversió de Loft que compleix exactament amb les necessitats del que es van establir per aconseguir – una tela en blanc al Poblenou.

Fotos cortesia de: Salva Lopex